Pinzimonia - Dipsaus van olijfolie en zwarte peper met rauwe groente

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 436 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rauwkostschotel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Spaghetti met garnalen en artisjokken

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Bleekselderij gevuld met spinazie-artisjokdip

delicious. magazine - 2013-13

Spinazie-artisjokdip, bij bleekselderij

delicious. magazine - 2013-13