Bagna caôda - Warme Piëmontese dip voor rauwe groenten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 78 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / italiaanse antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Landgoed De Wilmersberg: vegetarisch Toscane in Nederland

Een recept uit Isabel

Geslonken groenten

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

De Keuken van Gastmaal: creatief vegetarisch

Een recept uit Isabel

Gratin van aardpeer

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!