Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Ribeye met sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, donkere basterdsuiker, olijfolie, ribeye, rode wijn, sjalot en verse tijm
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, rode wijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Simpel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: