Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Pastinaak-pompoenpuree
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, pompoen, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht / avondmaal uit Home Made winter:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: