Nek van het Limburgs kloostervarken met een pannade van basilicum, pommes carrés en gekonfijte marloekes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 88 in Raapsteeltje .

Keuken:
Hollands
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterde aardappels & rozemarijn

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Tarte gratinée

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Aardappelgratin (aardappelen dauphinoise)

Een recept uit

Belgische frieten

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.