Sándor Schiferli

We hebben één boek van Sándor Schiferli waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sándor Schiferli? Registreren is gratis!

Boeken van Sándor Schiferli

Recepten van Sándor Schiferli

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Hoofdgerecht / avondmaal uit Raapsteeltje:

Stamppot dreuge bonen

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde bonen, melk, rookworst en speklap

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Drinken uit Raapsteeltje:

Mispellikeur

Ingrediënten:
jenever, kruidnagel, mispel en witte basterdsuiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Nagerecht uit Raapsteeltje:

Blokzijlerbrokparfait

Ingrediënten:
blokzijlerbrok, eidooier, kaneelpoeder, melk, slagroom, suiker en vanillelikeur

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Snack of tussendoortje uit Raapsteeltje:

Aardpeerbonbon

Ingrediënten:
aardpeer, cayennepeper, citroen en pure chocolade

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Drie-kleuren messekleversalade

Ingrediënten:
avocado, basilicum, knoflook, messeklever, nootmuskaat, olijfolie en trostomaat

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / buffet / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Mosterdsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, groninger mosterd en room

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Kokkels met Alkmaarse gort

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, droge wijn, gedroogde vlierbloesem, gort, kokkels, peper, slagroom, ui, visbouillon, visfond en zongedroogde tomaat

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Snack of tussendoortje uit Raapsteeltje:

Kweepeersnoepjes

Ingrediënten:
kaneelstokje, kweepeer, suiker en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Buffet / lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:

Linzensoep met droge osseworst

Ingrediënten:
boter, citroensap, gerookte amsterdamse osseworst, ossenstaartbouillon, prei, rode linzen, rode splitlinzen, ui en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Geroosterde harder

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, harder, knoflook, rozemarijn, tijm en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Ontbijt / lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Raapsteeltje:

Kruudmoes

Ingrediënten:
boter, brandnetel, gort, karnemelk, kervel, mager rookspek, peterselie, rookworst, rozijnen, selderij, stroop, venkelgroen, zuring en zwartebessenblad

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Snack of tussendoortje uit Raapsteeltje:

Schokkermoppen

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, bruine basterdsuiker, ei, gemalen gember, gemalen koriander, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, roggebloem, speculaaskruiden, suiker en tarwebloem

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:

Naegelholt-bonbons

Ingrediënten:
balsamico, gedroogde tomaatjes, knoflook, naegelholt, olijfolie, roomkaas, rucola, sjalot en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Alle recepten van Sándor Schiferli