Twentse bakleverworst met een compote van rozenbottel & gefrituurde kruiden

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 147 in Raapsteeltje .

Keuken:
Hollands
Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tang cu li ji - Zoetzuur varkensvlees uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Confit van eendenbout met pommes sarladaise een gefrituurd eitje en krulsla

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Mandarijntaart

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

DeepFried Custard

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]