Recept uit Margriet kookboek:
Niertjes in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, braadboter, champignon, laurierblad, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en varkensnieren
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, boter, champignon, cognac, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui, water, wijn, winterpeen, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: