Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Gebraden rosbief op z'n Spaans
- Ingrediënten:
- amandelen, kaneel, olijfolie, olijven, rode wijn, rosbief, runderbouillon en tomatenpuree
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, fond, knoflook, laurier, mager rundvlees, maïzena, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode wijn, rundvlees, spek, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Okoko recepten: