Gevuld runderbraadstuk - cotechino in galera

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 205 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Spaanse ham, worst met manchego en membrillo

delicious. magazine - 2010-09

Gerookt varkensvlees op Triëstijnse wijze

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Pizza rustica

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Hans worst, een traantje en vragen aan jullie worstmakers

Een recept uit Meneer Wateetons