Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, paksoi, peper, rijstwijn, sesamolie, sherry, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Smart BBQ:
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Simpel Sushi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: