Recept uit De Urban Cook:
Gebraden Kip Met Kruiden & Knoflook
- Ingrediënten:
- boter, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan: