Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Een nachtlang gebraden varkensvlees
- Ingrediënten:
- bouillon, knoflook, olijfolie, tijm, ui, varkensschouder, venkelknollen, venkelzaad, witte wijn, wortel en zeezout
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, ei, knoflook, laurier, laurierblad, maïzena, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: