Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Fast food:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Green salads:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Lichte maaltijd uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Keukendagboek 2: