Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Kipreepjes met whisky en tijm
- Ingrediënten:
- crème fraîche, kipfilets, olijfolie, roomboter, slagroom, tijm, ui en whisky
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: