Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, citroensap, courgette, gember, groente, groentebouillon, kaneel, kokosmelk, koriander, munt, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: