Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, broccoli, citroenrasp, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: