Recept uit de snelle keuken:
Kalfslever met persillade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gember, groente, kalfsvlees, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomaat, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Deutsche Küche: