Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Kalfslever met sjalotjes en azijn
- Ingrediënten:
- kalfslever, olijfolie, roomboter, sherryazijn, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, balsamicoazijn, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, olie, peper, peterselie, runderbouillon, tomaat, ui, vet, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Solo Food:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Es' Factory:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: