Recept van What's that smell:
Indiase rode-linzensoep met kokosmelk
- Ingrediënten:
- groentebouillon, koriander, gemberpoeder, gemalen komijn, korianderpoeder, sambal, rode linzen, tomaat in blik, kokosmelk, limoen, olijfolie, knoflook, ui en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, garam masala, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, koriander, kurkuma, limoen, limoensap, olie, peper, sambal oelek, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van What's that smell:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis: