De lente op tafel
seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365
Een boek van Stéphane Reynaud
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De lente op tafel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een frislentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Metvoor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.