Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, suiker, tomaat, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Thug kitchen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!: