Zeeduivel met zoete ui, gember en saffraan

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 228 in Moro Londen .

Keuken:
Marokkaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zelf ras el hanout maken

Een recept uit Simone van den Berg

Pinchitosmarinade voor geroosterd kalfsvlees, kip of varkensvlees

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Specerijenmengsel voor gehaktballetjes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Pittig gebakken inktvis met luchtige avocado-yoghurtsaus met kruiden

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise