Hele zeebaars met lente-ui, gember en sojasaus

Je vindt dit recept op pagina 54 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemberthee met citroengras

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Pikante kokossoep met gerookte kip

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Basmatibuns

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

All round kippensoep

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food