Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, olie, olijfolie, peper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick uit Verrot lekker:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Gemüse! :