Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, gember, honing, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, spinazie, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Istanbul:
Recept uit BioBudget:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: