Recept uit Speisekammer:
Szechuan-olie
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilivlokken, gember, kaneelstokje, laurier, sechuanpeper, steranijs en zout
- Keuken:
- Chinees / Noord-west-Europees
- Soort:
- vegan / inmaak / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kruidnagel, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Speisekammer:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Goed zoet:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit I love groente:
Recept uit Baru Belanda: