Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Entrecôte marchand du vin
- Ingrediënten:
- azijn, boter, bouillon, entrecote, peper, prei, rode wijn, room, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, groentebouillon, kaas, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, risotto, room, rundvlees, sjalot, tijm, ui, vlees, water, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Miss Fromage:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Betty's Kitchen: