Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
klassieke tournedos
- Ingrediënten:
- kruidenboter, olie, tournedos, witte peper en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa: