Recept uit Deutsche Küche:
Witte wijn-botersaus
- Ingrediënten:
- boter, champagneazijn, sherryazijn, sjalotten, slagroom, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De truffel:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De truffel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2: