Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tomaat, ui, visbouillon, water, wortel, zalmfilet |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: