In witte wijn gepocheerde zalm, heilbot of tong

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 131 in De Joodse keuken .

Keuken:
Russisch / Asjkenazisch / Joods
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemengde gerookte vis

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Siciliaanse gegrilde griet met citroen, ansjovis, kappertjes en rozemarijn

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Siciliaanse vis uit de oven

Een recept uit Annemiek Verweij

Heilbot met spek en Sauternessaus

Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen