Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Dolma's met dille en lamsgehakt
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui en wijnbladeren
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bladpeterselie, boter, citroen, gedroogde munt, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, krenten, langkorrelige rijst, lente-ui, munt, olie, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, plantaardige olie, risottorijst, rode ui, suiker, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Istanbul:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe: