Dolmas - Gevulde wijnbladeren

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 190 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Turks
Gang:
voorgerecht
Soort:
mezze

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aardappelsalade met olijfolie, citroen en dille

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Dill Murray

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Paté de mascara au romige crème

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Worteltjes met dille uit de oven

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek