Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, citroen, crème fraîche, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees: