Szalonnás szarvascomb - Gelardeerde hertenbout

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 220 in Culinaria Hongaarse specialiteiten .

Keuken:
Hongaars
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Buffelsaus

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Fonds d'artichauts à blanc - Gekookte artisjokbodems

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Gekookte schorseneren

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Most uit cactusvijgen - mosto di fico d´India

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia