Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, cayennepeper, citroen, ei, groene paprika, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Salades:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen: