Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Dolma's met dille en lamsgehakt
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui en wijnbladeren
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, gedroogde munt, kaneel, knoflook, komkommer, krenten, lente-ui, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, risottorijst, rode ui, suiker, tomaat, tomatenpuree, water, wijnbladeren, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Istanbul:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: