Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Spaans koken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam: