Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Bresaola, knolselderij, radijs & peterselie
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bresaola, extra vierge-olijfolie, knolselderij, kristalsuiker, radijs, zoutflakes en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, peterselie, tijm, tomaat, ui, vis, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: