59 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemcitroensapcitroenschilcourgettefruitknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfolieoreganopaprikapoederpeterseliepreitomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ossobuco van kalkoen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, knoflook, laurier, olijfolie, stoofvlees van kalkoen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Feines Rehragout - Fijne reeragout

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, bloem, buikspek, citroenrasp, jeneverbessen, jonge rode wijn, knoflook, olie, peper, peterselie, prei, reeschouder, rode ui, rozemarijn, sinaasappelrasp, slagroom, tijm, tomatenpuree, vossenbesconfiture, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijst met vissmaak - arroz a banda

Ingrediënten:
aioli, citroen, garnalen, gedroogde spaanse peper, heilbot, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrel, prei, rondkorrelige rijst, saffraandraadjes, schelpen, tomaat, tomatenpuree, ui, verse marjolein, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, visafval, viskoppen, water, witvisfilet, wortel, zeeduivel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Aprilvis

Ingrediënten:
aardappel, citroenschil, diepvrieserwtjes, groene asperge, laurierblad, peper, peultjes, saffraan, tijm, tomaat, visbouillon, zeeduivel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zeebrasem uit de oven - orata al forno

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, goudbrasem, laurierblad, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Venkel met kappertjes en olijven

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kappertjes, knoflook, olijfolie, ricotta, tijm, tomaat, venkel, verjus, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gefrituurde kip & salade

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kippenbouten, knoflook, komkommer, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tijm, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

konijn op de wijze van de Haes

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloem, citroenzest, groentebouillon, hazelnootolie, ketchup, knoflook, konijn, koolzaadbloemen, peper, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
wild
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Pita's met kalkoenvulling

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, citroen, dijonmosterd, groene paprika, honing, kalkoenborst, knoflook, limoen, limoensap, magere yoghurt, oregano, paprikapoeder, rodewijnazijn, saffloerolie, sla, tabasco, tijm, tomaat, ui, venkelzaad, verse koriander, volkoren pitabroodjes, witte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood en broodgerecht / gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zeevruchtenpaella

Ingrediënten:
boter, citroen, doperwten, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, peper, risottorijst, rivierkreeftjes, rode spaanse peper, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, visfilet, visfond en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Şiş kebap - Vlees op stokjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, citroen, groene paprika, knoflook, lamsvlees, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...