Recept uit Eten in Italie:
Crudites met olijfolie
- Ingrediënten:
- extra vierge olijfolie, jonge bleekselderij, jonge venkelknol, artisjok, lente ui, nieuwe wortel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: