Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: