Bladerdeeg met spinazie en garnalen - hojaldre de espinacas y gambas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 169 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Spinaziepasta

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Tartelette van pompoen en geitenkaas met gestoomde spinazie

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

gevulde focaccia

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Spinazierollade

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken