Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gehakt, groente, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, snijbiet, suiker, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: