Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, room, selderij, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: