Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Carpaccio van vlees
- Ingrediënten:
- citroensap, gerookte ossenhaas, gorgonzola, olijfolie, peper, peterselie, roquefort, sjalotje en zout
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, gehakt, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rundergehakt, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven: