Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Geroosterde witte vis en prei
- Ingrediënten:
- bacon, citroen, jonge preitjes, laurier, olijfolie, rozemarijn, tijm, witvisfilets, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, paprika, peterselie, specerijen, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van 88 Food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Basisrecept uit Wild:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: