Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Tripes à la mode de Caen
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, calvados, cider, kalfspoot, kruidnagel, prei, runderpens, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwoerd van buikspek
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, champignon, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, peper, rode wijn, room, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Miss Fromage:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Okoko recepten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: