Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Gebraden kalfsvlees met sinaasappel & citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kalfsfricandeau, knoflook, olijfolie, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tijm, witte wijn en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, fruit, kalfsschenkel, kruiden, laurier, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Basisrecept uit Twaalf:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Mijn Franse keuken: